Sraz Dálavských 2024 na apartmánech Dalov

12.03.2024 06:41

Milí Dálavští,
jaro je neodvratně zde a naše setkání po roce se blíží. Mám radost, že po apelu jste takřka všichni, kteří již víte, že přijedete, poslali zálohy na pobyt. Děkuji. A teď pár informací jak bude sraz probíhat:
Všichni budeme ubytováni ve stejné budově. Část v patře, část dole v přízemí. Míst je celkem 40 a nás bude pár přes třicet, takže se v pohodě vejdeme.
Předpokládám, že vzhledem k dispozici jednotlivých pokojů, budou spolu především rodiny (Ševčíkovi, Němcovi, Šustkovi či Schinerovi atd. Ostatní se přizpůsobí a budou pokoj sdílet s tím, s kým se na tom dohodnou.)
Určitě si s sebou vezměte teplé oblečení. Večerní program bude (pokud nebude pršet) venku. Budova sice má velkou společenskou místnost a tu samozřejmě budeme mít k dispozici, ale s ohledem na Peťu Formánka a mě, budeme hlavně venku.
Na pokojích jsou k dispozici sociálky a malé kuchyňky, kde si můžete připravit třeba teplou snídani. Tou se dostávám ke stravování. Jak už z předchozích informací víte, budeme si tentokrát stravu zajišťovat sami. V praxi to bude vypadat tak, že páteční večer pokryjeme společně tím, co kdo přinese na společný stůl. Sobotní snídani si každý dopřeje z vlastních zásob. Oběd naopak bude pro všechny stejný. Domluvíme se s děvčaty a stejně jako jsme to dělávali na Dálavě, bude guláš s těstovinami, chlebem nebo něco jiného. Večeři připravíme studenou nebo (to teprve zjistíme, jaká je možnost) si opečeme vuřty na ohýnku. Neděle proběhne stejně jako sobota s tím, že skončíme, jak vždy obědem.
Až na místě vybereme zbytek peněz na pobyt a uhradíme náklady na společnou stravu.
A teď k ceně pobytu:
V podstatě bude vycházet cca 500,-Kč/den a osoba. + 10,-Kč/den/osoba poplatek obci a pokud bude mít někdo psa, tak ten může být jen v přízemí a za něj se připlácí 100,-Kč/noc.
Ta cena je za pobyt jako takový. Ne ceně za stravu (dva obědy, jedna večeře) se domluvíme, v podstatě půjde o cenu za suroviny, žádné /“hospodské“/přirážky počítat nebudeme.
Kudy tam? Je to jednoduché. Pojedete ze Šternberka směrem na Horní Žleb, kolem našeho bývalého tábora až nahoru do Dalova. Tam vlevo, naproti odbočky na Horní Loděnici, je náš objekt. Parkovat lze vzadu za budovou nebo i před ní.
Sraz jako vždy v pátek odpoledne cca kolem páté. Odjezd potom v neděli po obědě.

Těšíme se na vás. Za všechny váš Tým Dálavští.cz.